INTREBARI FRECVENTE

Tot ce vrei sa stii despre ...

Mai jos se afla o sectiune de intrebari frecvente si raspunsuri legate de pastilele Virilius. Puteti afla astfel daca aveti nevoie de reteta medicala, daca pastilele au doar efect placebo, in cat timp se observa primele rezultate si altele. Totodata, puteti afla cum se poate efectua comanda si in cat timp ajunge coletul.

Tinem sa mentionam ca un grup numeros de operatori va stau la dispozitie pentru validarea comenzilor si pentru asistenta in clarificarea eventualelor nelamuriri pe care le puteti avea in legatura cu aceste capsule.

Am nevoie de o reteta eliberata de doctor pentru a putea lua pastilele Virilius?

Nu, nu este nevoie. Aceste capsule sunt suplimente alimentare, nu sunt considerate medicamente. Nu cad asadar sub incidenta respectiva.

Pastilele Virilius au efect placebo?

Nu, aceste pastile influenteaza direct circulatia sangelui in penis pentru a optimiza erectiile, a stimula libidoul si pentru a crea premise favorabile pentru cresterea penisului in timp.

In cat timp se observa efectele acestor pastile?

Daca e sa ne referim la cresterea penisului in lungime si grosime, acest proces poate incepe sa fie vizibil dupa cateva luni de la inceperea administrarii pastilelor Virilius. Efectul depinde de la persoana la persoana. In ceea ce priveste imbunatatirea erectiilor, acest fenomen se observa in primele doua luni de la debutul administrarii acestor capsule.

Cum pot sa fac comanda?

Aveti la dispozitie mai multe variante. Puteti sa intrati pe pagina de comanda de pe site, sa completati un formular cu datele dumneavoastra personale, adresa si cate flacoane de pastile doriti.

Puteti, de asemenea, sa sunati la numarul de telefon afisat in pagina de contact a site-ului. Apelul dumneavoastra va fi preluat de catre unul dintre operatorii nostri.

Puteti intra si direct pe Yahoo Messenger, unde va stau la dispozitie operatorii nostri, de luni pana vineri de la 8.00 la 20.00 si sambata intre orele 9.00 si 13.00

Cat de des se iau aceste pastile?

Este recomandabil sa se administreze o pilula pe zi, cu un pahar cu apa, inainte de prima masa a zilei.

Cum pot intra in posesia pastilelor?

Dupa ce ati plasat comanda (vorbim de comanda pe site), in maxim 24 de ore veti fi contactat de catre un operator telefonic pentru a se putea valida comanda. Coletul se poate expedia fie prin curierat rapid, fie prin Posta Romana. Prin curierat, taxa de transport e 14 lei, iar comenzile ajung in 24-30 de ore. Prin Posta, costul de livrare este 10 lei, iar comenzile ajung in 3-4 zile lucratoare.

Virilius

Avem placerea sa va prezentam noile suplimente alimentare, Virilius, cu o formula din ingrediente 100% naturale, create pentru a imbunatati potenta la barbati si pentru a genera cresterea dimensiunilor penisului.
Cumpara Acum
Pret special 137 LEI