DESPRE VIRILIUS

Supliment 100% natural

Capsulele Virilius reprezinta o formula imbatabila de suplimente alimentare din ingrediente naturale, formula menita sa asigure o potenta ce functioneaza la nivele optime de calitate.

Imbunatatirea potentei si a vietii sexuale are loc prin obtinerea unor erectii ferme, precum si prin probabilitatea maririi dimensiunii penisului, atat in lungime cat si in grosime.

Capsulele Virilius iti ofera asistenta in drumul spre redobandirea statutului de barbat adevarat si mascul feroce, statut pe care il merita orice barbat.

Ce este Virilius?

Dupa ani de cercetari in domeniu, suntem mandri sa iti oferim o formula unica - Virilius. Ingredientele noastre sunt speciale si eficiente pentru imbunatatirea virilitatii masculine, marirea potentei, perspective reale de marire a penisului si imbunatatirea erectiilor.

Multumita ingredientelor de cea mai buna calitate pe care le contine formula, iti oferim un produs cu rezultate vizibile.

Formula Virilius contine ingrediente speciale de cea mai buna calitate, 100% naturale. Aceasta inseamna ca rezultatele obtinute sunt uniforme si unice, deci nu le vei gasi in nici un alt produs.

Efecte benefice dovedite incontestabil clientilor

Imbunatatirea circulatiei sangvine periferice si in zona genitala este doar unul din efectele benefice ale pilulelor Virilius, ce favorizeaza o buna irigare a tesuturilor, acesta fiind primul pas in stimularea acestora pentru o crestere a penisului.

Multe dintre alimentele consumate zilnic ce contin soia, zahar si multi dintre aditivii alimentari aparent inofensivi, au un efect de stimulare a cresterii nivelului de estrogen in sange, hormon feminin ce, in exces, afecteaza negativ virilitatea masculina.
Plantele din compozitia Virilius favorizeaza ridicarea nivelului de testosteron din sange, fapt care ajuta la cresterea libidoului si duce la imbunatatirea calitatii si motilitatii spermei, aducand virilitatea masculina la nivele optime.

Plantele atent selectionate din compozitie imbunatatesc erectiile si energizeaza organismul.
Obtinerea zilnica a erectiilor nu vor face decat sa stimuleze diviziunea celulara din cadrul tesuturilor penisului, generand treptat o crestere in dimensiuni a penisului.

Care sunt ingredientele pilulelor Virilius?

Formula Virilius contine ingrediente de calitate superioara, complet naturale. Aceasta caracteristica denota faptul ca efectele generate sunt cele asteptate, fara pasi gresiti.

Vitamina E

Vitamina E creste calitatea si cantitatea spermei. Totodata, aceasta vitamina are rolul de a reduce daunele in ceea ce priveste calitatea spermei. Astfel, vitamina E contribuie decisiv la cresterea volumului de sperma si la stabilizarea fertilitatii.

Extract de frunze de Epimedium

Acest extract de frunze are o indelungata traditie in spate, in calitate de catalizator si stimulator. Principala sa contributie se reflecta in stimularea libidoului si a dorintei sexuale, mentinand astfel o viata sexuala activa si alerta.

Gingko Biloba

Ginkgo Biloba are origini in Extremul Orient. E o planta polivalenta, avand inclusiv rol de afrodisiac. Gingko Biloba actioneaza la nivelul organelor sexuale, facilitand irigarea cu sange si asigurand o oxigenare optima.

Panax Ginseng

Panax Ginseng se comporta ca un extract cu proprietati anti-inflamatoare si antioxidante. Studii recente au demonstrat de asemenea ca Panax Ginseng intareste sistemul imunitar si duce la ameliorarea factorilor de risc ce provoaca diabetul.

Fructe de Paducel

Supranumit si "planta inimii", paducelul are rol in intensificarea circulatiei sangelui. Astfel, el poate contribui la perfectionarea performantelor erotice masculine, prin intensificarea circulatiei la nivelul organelor sexuale.

Extract de seminte de palmier pitic

Acest extract din seminte de palmier pitic are menirea de a proteja prostata de afectiuni ce ii pot deregla functionarea. Totodata, acesta se comporta ca un stimulator sexual, avand efect tonic pentru obtinerea si mentinerea de erectii.

Comanda acumPILULELE VIRILIUS

virilius este exact ceea ce ai nevoie, dar... daca nu esti hotarat

Dupa ani de cercetari in domeniul potentei, suntem mandri sa iti oferim o formula unica - Virilius. Mixul nostru de ingrediente este unic si eficient pentru a se obtine imbunatatirea potentei.

Multumita acestor ingredientelor de cea mai buna calitate, care sunt continute in formula, iti oferim un produs cu rezultate de exceptie.

Formula Virilius contine ingrediente speciale de cea mai buna calitate. Aceasta inseamna ca rezultatele obtinute sunt sigure si palpabile, asigurand o schimbare fundamentala in bine a vietii sexuale. Toate aceste calitati reunite sunt inglobate in aceste capsule deosebite numite Virilius.

Afla acum
raspunsuri la
toate intrebarile tale

DE MULTE ORI SE INTAMPLA SA VREAU SAU SA AM NEVOIE DE CEVA MAI MULT AFLA CE EFECTE ARE PENTRU BARBATI
Marturiile Clientilor

Ionut D. - Bucuresti Mi-a luat mult timp si m-am luptat mult cu mine pana sa ajung sa recunosc ca am o problema de natura sexuala. Pur si simplu, nu puteam obtine o erectie normala. Se intarea doar pe trei sferturi...